Vårdagjämningen just passerad. Dags att fräscha till vårgarderoben?. Passa på hos Bukowskis modeauktion som stänger 26 mars.

Anrika auktionsverket Bukowskis har just en pågående auktion med  mode och accessoarer. Det är en stor privat samling som nu ska delas på i en magnifik vårauktion.

ANNONS
Bukowskis mode
Det gäller att hänga på när en fantastisk samling mode nu går under klubban hos Bukowskis. (Foto: Bukowskis)

– Under de många år som vi har arbetat som modespecialister har vi aldrig sett något liknande i modekategorin, säger Johanna Fock på Bukowskis.

Samling i världsklass

Här finns väskor, accessoarer och exklusiva plagg från några av världens främsta modehus såsom Chanel, Louis Vuitton, Hermès, Prada, Chloé, Lanvin, Yves Saint Laurent, Gucci, Balenciaga, Dior, Oscar de la Renta, Valentino, Givenchy, Versace och Louboutin.

Bukowskis mode
Chanel, jacka, ”Camelia jacket”, 2019/2020, storlek 34. (Foto: Bukowskis)

Några av höjdpunkterna i samlingen är en mycket sällsynt Chanel ”Camelia jacket” från 2019, som producerades i endast ett begränsad antal.

Berömd fågelbur

Ett annat spektakulärt objekt från Chanel är den berömda ”Birdcage bag” från hösten 2020 designad av creative director Virginie Viard.

Väskan i begränsad upplaga har en dragsko i lammskinn, dörren till fågelburen är formgiven med två små fåglar, signaturpärlor och såklart CC-logotyp.

Karl Lagergelds Crystal Ball

Från Karl Lagerfelds tid på Chanel finns en gnistrande ”Crystal Ball” med kristaller och ett diskret lås och kedja samt en Chanel ”Shopping basket” signerad Karl Lagerfeld för Chanel från hösten/vintern 2014.

ANNONS
ANNONS
Bukowskis mode
Hermès, bag, ”Constance”, 2010.
(Foto: Bukowskis)

– Allt har tagits om hand i sina originalkartonger, tygpåsar och band vilket resulterar i att kollektionen är i utmärkt skick, säger Marcus Nilsson på Bukowskis.

Något som har stor betydelse för både kunder och samlare över hela världen 

Bukowskis mode
Chanel, bag, ”Chanel No. 5 Parfum Box Evening Clutch”, 2021. (Foto: Bukowskis)

Samlingen visas på Bukowskis i Stockholm mellan 17 – 21 mars och säljs online 15 – 26 mars.

Här hittar du:

Länken till auktionen

Klockan som matchar din Bugatti

 

 

ANNONS
ANNONS