En indisk guru med 8,6 miljoner följare på Instagram har något att säga människor som söker lyckan i en lyxig livsstil.

ANNONS

Den andliga indiska gurun Sadhguru, följs av celebriteter som Will Smith och Tom Brady. Han menar att många blandar ihop livsstil med liv och att vår livsstil kan förändras när som helst samt att vi ofta inte har någon kontroll över det, det skriver CNBC.

64-åriga Sadhguru är en yogamästare som blivit kändis i sociala medier och även är känd som Jagadish “Jaggi” Vasudev. Han började undervisa i yoga för 40 år sedan och har sedan dess samlat miljontals följare världen över.

Känner sig alltid lyckad

Nu har han 8,6 miljoner följare på Instagram. Hans följare vänder sig till honom för vägledning inom meditation och andlighet. Han säger att hans filosofi är att alltid känna sig lyckad och att det sättet att tänka kan förändra våra känslor om att behöva leva en lyxig livsstil.

”Om du förväxlar din livsstil med livet kommer du alltid att lida för att någon annan alltid kommer att ha en bättre livsstil än du, kanske, eller en mer sprudlande eller extravagant livsstil, och du kommer alltid att tro att du är mindre än dem. Så livet är viktigt, livsstil spelar ingen roll”, säger Sadhguru till CNBC.

Livsstilen är oviktig

Han menar att vilken livsstil du har inte spelar någon roll, livet är det mest värdefulla du har, och det enda du har. Om du är glad spelar det ingen roll om du har på dig fina kläder eller trasor. Det här, att frikoppla rikedom och lyx från lycka är en av Sadhgurus viktigaste läror, och något han ofta upprepar.

Han berättar för CNBC att hans filosofi om lycka och tillfredsställelse också skyddar honom från misslyckanden.

”Jag har inget sådant som misslyckande i mitt liv, någonsin. För jag lider ingenting. Vissa saker gör vi bra, vissa saker gör vi inte bra, men jag är densamma inom mig själv”, säger han till CNBC.

ANNONS
ANNONS

Enligt Sadhguru är han lite glad hela tiden, så han mår bra, och han menar att hur han är inom sig är det han själv som bestämmer, det bestäms inte av vad han gör.

Vill du läsa de senaste nyheterna om ekonomi och företag? Så här enkelt får du vår kostnadsfria nyhetstjänst.

Läs mer: Forskare: Så blir du lycklig [Dagens PS]