En solig udde med sandstrand, egen brygga och lena klippor på Norra Stavsudda söker härmed en levnadsglad och badsugen ägare att dela framtida somrar med. Om denna någon är du utlovas även vackra solnedgångar och ett charmigt hus från 1950-talet med hög mysfaktor.

ANNONS

Norra Stavsudda är en samling öar i Stockholms skärgård sydväst om Möja som dyker upp i historieböckerna för första gången på 1200-talet. Då under namnet Staefse. På den tiden livnärde sig de bofasta på ön främst på fiske och hantverk, en tradition som lever vidare än i dag.

Här på Bugön väntar en alldeles egen udde med sandstrand och brygga och ett hus från 1950-talet med högt läge och ljuvlig sjöutsikt. En avskild skärgårdspärla omgiven av klipphällar och en stor kuperad bergs- och skogstomt som nu kan bli din för 11, 9 miljoner enligt mäklaren.

Norra Stavsudda
Obegränsat med klipphällar, kobbar och skär. (Bild: Sjönära Fastighetsmäklare)

Altandäck med intagande vy

Huvudbyggnaden består i ett charmigt litet hus på 41 kvadrat med öppen planlösning, fönster i flera väderstreck, sovrum och en matplats som vetter ut mot vattnet och Norra Stavsudda.

Även husets framsida bjuder på en intagande vy och ett rymligt altandäck att njuta av från morgon till kväll med vänner och familj.

På ägorna finner du också ytterligare två gästhus med sex bäddar och ännu ett som rymmer dusch, handfat och toalett.

Norra Stavsudda
Stor brygganläggning med segelbåtsdjup. (Bild: Sjönära Fastighetsmäklare)

Sandstrand och egen brygga

Den 2 695 kvadratmeter stora naturtomten består av skog, berg och mindre gräsytor med utsikt över kobbar och skär. Udden ger dig tillgång till fantastiska klipphällar och en stor sandstrand med tillhörande brygganläggning med segebåtsdjup för flera båtar.

Norra Stavsudda
Inga ursäkter för ett morgondopp med både badstege och sandstrand.(Bild: Sjönära Fastighetsmäklare)

Självklart finns här också en badstege för sommarens alla dopp.

Norra Stavsudda
Sol, vind och vatten dygnet runt. (Bild: Sjönära Fastighetsmäklare)
Norra Stavsudda
Sommarens frukostar, luncher och middagar är räddade.(Bild: Sjönära Fastighetsmäklare)
Norra Stavsudda
Välkommen till bords! (Bild: Sjönära Fastighetsmäklare)

Nära till nöjen

Till Bugön tar du dig antingen med egen båt eller med Vaxholmsbolaget till Norra Stavsudda och vidare därifrån. Läget mitt i Stockholms skärgård gör att utflyktsmål och förströelser aldrig är långt borta om och när andan faller på.

Norra Stavsudda
Redo för en egen udde? (Bild: Sjönära Fastighetsmäklare)

I närområdet finns både Ingmarsö med affär, krog och bageri och Svartsö med affär och sjökrog för att nämna några guldkorn. Resten blir upp till dig att utforska. För visst är du redo för en egen udde?

ANNONS
ANNONS

Vill du veta mer om veckans drömboende? Kontakta mäklaren och anmäl dig till visning här!

Läs även: Guidetti blir Nackabo – köpt lyxvilla för 31 miljoner [Dagens PS]

Läs även: Årets sommarpratare 2022 – hela listan [Dagens PS]