Kanske känner du till exklusiva Baccarat Hotel i New York? Säg hej till Baccarat Residences och en permanent möjlighet att sprida ut dina gracer på tolv rum och 390 kvadratmeter.

ANNONS

Tanken på att bo på lyxhotell dygnet runt svindlar, men faktum är att det är fullt görbart.

Ett lika exklusivt som imponerande exempel på det är Baccarat Residences, en centralt belägen takvåning på 53: e gatan mellan Fifth och Sixth Avenue i New York, skriver Robb Report. 

New York
På Baccarat Residences finns både takterrassen och utsikten som får tyst på de flesta. (Foto: Pulse International Realty)

Luxuös takterrass på 288 kvadrat

Här finns sedan 2014 möjligheten att åtnjuta tjänsterna som lyxhotellet Baccarat Hotel erbjuder, om än i formatet av en privatbostad med separat ingång.

En luxuös boendeform som utöver en boyta på 390 kvadrat och tolv rum rymmer en takterrass på 288 kvadratmeter som löper runt våningen, med utomhusbelysning, bevattningssystem och matdel. Utsikten finns det således inget att anmärka på, vare sig inomhus eller utomhus.

New York
Morgonkaffet har aldrig smakat bättre. (Foto: Pulse International Realty)

Fem sovrum och sju badrum

Bakom den spektakulära bostaden står den prisbelönta designern Andrea D’Alessio som med detta unika objekt erbjuder köparen två sviter som totalt rymmer fem sovrum, ett vardagsrum med öppen spis, sju badrum och ett arkitektritat kök, enligt mäklaren Pulse International Realty.

Det senare en våt dröm för alla som vurmar lite extra för både massivt trä, italiensk marmor och påkostade vitvaror, som i det här fallet kommer från bland andra Gaggenau, Wolf och Miele.

ANNONS
ANNONS
New York
Köket av massivt trä och italiensk marmor piggar upp de flesta matlagare. (Foto: Pulse International Realty)

Eftersom det inte finns några genvägar till vare sig det perfekta ljudet eller ljuset, inkluderar bostaden även helautomtiska system för både ljud-, video- och ljus.

NY
Som sig bör i dessa sammanhang inkluderar bostaden helautomtiska system för både ljud-, video- och ljus. (Foto: Pulse International Realty)

Behöver vi nämna att samtliga rum även är utrustade med golvvärme?

New York
Ett av fem sovrum. (Foto: Pulse International Realty)

Missa inte: Sylvester Stallone säljer sin ranch för 234 miljoner [Dagens PS]

New York
En utsikt i hästväg från sovrum nummer två. (Foto: Pulse International Realty)

Det bästa New York kan erbjuda

Så till alla de mervärden som följer med en fashionabel hotellbyggnad på en av New Yorks flottare adresser. Hit hör som sig bör en femstjärnig restaurang och flera barer, men också fitnessanläggning och pool.

Skönt att veta är förstås också att en 24-timmars conciergeservice alltid står till ditt förfogande, dock utan inkräkta på privatlivets helgd, enligt mäklaren. 

Skulle hemmets fyra väggar tråka ut dig befinner du dig på behagligt krypavstånd från shopping, finkultur och allt annat som följer med lyxlivet på Manhattan.

New York
Varför räkna får när man kan räkna skyskrapor? (Foto: Pulse International Realty)

Läs även: Oculis Lodge – glamping under stjärnorna [Dagens PS]

ANNONS
ANNONS
Manhattan
Sovrum nummer tre duger fint det med. (Foto: Pulse International Realty)

För dig som knappt kan bärga dig att checka in, förlåt vi menar förstås flytta in, betingar en vardag av det här slaget just nu ett pris på 32 miljoner dollar, motsvarande 336 miljoner kronor.

Ett skäligt pris för att bo på lyxhotell i dessa dagar.

Vill du läs mer om drömboende, livstil och design? Så här enkelt tar du del av Dagens PS kostnadsfria nyhetstjänst.

Läs även: Marilyn Monroes våning på Manhattan till salu [Dagens PS]