Saknas det möjligen en sandstrand i ditt liv? Kanske även en brygga eller två? Tillåt oss råda bot på det och samtidigt bjuda på ett ombonat hus från sekelskiftet i Nantes med läcker utsikt över Resaröström. 

ANNONS

Vad annat kan vi säga än att naturen stundtals överträffar sig själv och skapar möjligheter som vi aldrig vågat drömma om. En av dessa one hit wonders hittar du just nu i Åkersberga där en solig och lättillgänglig skärgårdspärla ligger på lut. Välkommen till Nantes!

Här finns både bryggor med segelbåtsdjup, sandstrand och sjöstuga på den samfällda sjötomt om totalt 1734 kvadratmeter som du delar med tre andra grannfastigheter. Framförallt en utsikt som du aldrig kommer tröttna på över Resaröström och ut över Trälhavet.

Nantes
I vackra Nantes ligger en skärgårdspärla på lut. (Bild: Sjönära Fastigheter)

Soldränkt altan trettio meter från havet

Behöver du mer övertalning än så kan kanske en soldränkt altan trettio meter från havet, en inglasad paviljong och ett vackert hus med anor från sekelskiftet få dig på fall?

Närmare bestämt ett boende som genom årens lopp omvandlats till en modern fastighet om fyra sovrum fördelat på 177 kvadratmeter.

Här vågar vi påstå att dina färdigheter inom matlagning kan frodas. Och att allt börjar i det sprillans nya köket med stor gasspis och generösa avlastningsytor.

ANNONS
ANNONS
Nantes
Här finns inte mer än två bryggor med segelbåtsdjup som du delar med tre andra grannar. (Bild: Sjönära Fastigheter)
Nantes
Huset bär anor från sekelskiftet. (Bild: Sjönära Fastigheter)

Unikt tornrum en trappa upp

I direkt anslutning till köket väntar vardagsrummet med en inbjudande kamin och fönster i flera väderstreck. Härifrån når du även altan och uteplats, med ett soldäck som löper runt stora delar av huset.

Kanske blir det här ute du grillar den perfekta biffen, börjar odla växter eller äntligen kommer loss med morgonyogan?

Två trappor upp väntar ett övre plan som rymmer allrum, sovrum och ett unikt krypin i form av ett tornrum. En plats som vi gissar att både du och din morgonrutin kommer att trivas fint med.

I huset döljer sig även ett källarplan med gästrum, vinkällare och snickarbod.

Nantes
Kan vi fresta med en inglasad paviljong? (Bild: Sjönära Fastigheter)

Alla vägar leder till Nantes

Det fina med Nantes är tillgängligheten. Trots den uppenbara närheten till vatten och skärgård är stadens brus faktiskt aldrig mer än 45 minuters bilresa bort. Med egen båt når du dessutom närliggande havspärlor som Grinda, Vaxholm, Ljusterö med tillhörande nöjesutbud.

ANNONS
ANNONS

Nog låter det fint? Kanske till och med så lockande att du är beredd att bjuda 11,9 miljoner för denna som inkörsport till Stockholms skärgård, vilket också råkar var precis vad mäklaren begärt. Om inte annat kommer lite mer ögongodis här.

Nantes
Obegränsad tillgång till utsikten över Resaröström. (Bild: Sjönära Fastigheter)
Nantes
Samling runt kaminen i vardagsrummet. (Bild: Sjönära Fastigheter)
Nantes
Vågar vi påstå att köket kommer förfina dina färdigheter i matlagning? (Bild: Sjönära Fastigheter)
Nantes
Spegelblankt och himmelskt på en och samma gång. (Bild: Sjönära Fastigheter)

Saknas det en brygga i ditt liv också? Kontakta mäklaren och läs mer om veckans drömboende här!

Läs även: Utsikten på Värmdö som får dig att tappa hakan [Dagens PS]