Veckans drömboende på vackra Lagnö innefattar såväl ett insynsskyddat och nyrenoverat hus med egen brygga och bastu, som stor trädgård, gästhus och två båtar. Ett paketerbjudande av sällan skådat slag och ett skärgårdsklipp du inte vill vara utan. 

ANNONS

Munsö är en trevlig småort och en del av Ekerö kommun med mycket historia. Bilvägen hit är trivsam och går via Drottningholms slott med kringliggande historiska byggnader och häst- och bondgårdar som säljer potatis, ägg och grönsaker.

Väl framme i Munsö parkerar du bilen vid Sluts brygga och tar båten över till Lagnö.

Lagnö består i sin tur av sju fina fastigheter som alla har egen brygga. Ett av dem är veckans drömboende. Ett nyrenoverat och modernt hus med ljuvlig sjöutsikt, bastu och gäststuga.

På tomten finns också en liten redskapsbod. För den som önskar mer än så har fastigheten fått klartecken att bygga ett attefallshus på tomten.

Lagnö
Egen brygga och två båtar. (Bild: Sjönära Fastigheter)
Lagnö
Vedeldad bastu nere vid bryggan. (Bild: Sjönära Fastigheter)

Bastu och sandstrand

Här kan du njuta av en insynsskyddad och prunkande naturtomt om 3057 kvadratmeter med hög wow-faktor eller lapa sol från verandan. Nere vid bryggan hittar du en vedeldad bastu tillsammans med en barnvänlig strand med sandbotten, perfekt för hela familjen.

ANNONS
ANNONS

Efter doppet kan du soltorka på bryggan eller slå dig ned på den rymliga gräsplätten intill. En ypperlig plats även för det första morgonkaffet.

Lagnö
Prunkande trädgård med sjöutsikt. (Bild: Sjönära Fastigheter)
dröm
Insynsskyddat, lugnt och skönt. (Bild: Sjönära Fastigheter)

Sjöutsikt mot norr och söder

En kort promenad längs den slingrande stigen finner du det nyrenoverade huset med rymligt soldäck som vetter mot det glittrande Lagnösundet. Härifrån har du sjöutsikt mot både norr och söder och full överblick på segelbåtar och båtfolk.

Lagnö
Nybyggt trädäck för soldyrkare och livsnjutare. (Bild: Sjönära Fastigheter)
Lagnö
Generösa fönsterpartier som släpper in mycket dagsljus. (Bild: Sjönära Fastigheter)

Inne i huset är det gott om både rymd och ljus, vilket de stora fönsterpartierna också förhöjer. Här finner du två luftiga sovrum, ett vardagsrum med vedeldad kamin, ett fräscht lantkök och badrum med behaglig golvvärme. Allting sprillans nytt såklart.

Lagnö
Charmigt lantkök och allrum i ett med vedeldad kamin.(Bild: Sjönära Fastigheter)
Lagnö
A room with a view. (Bild: Sjönära Fastigheter)

Två båtar på köpet

Att ta sig ut till Lagnö förutsätter att du har en båt. I det fall du inte har det medföljer en motorbåt på köpet. Och det tar inte slut där. Som ägare av huset får du även ärva en segelbåt med fyra kojer. Ett mysigt mervärde som kan hysa sommargäster och bjuda på en och annan segeltur.

Inte minst ge dig möjligheten att bli både hus- och båtägare. Ett erbjudande som just nu ligger ute för 5, 5 miljoner enligt mäklaren. Hörde vi ett hurra?

ANNONS
ANNONS

Vill du veta mer om veckans drömboende? Boka en visning och kontakta mäklaren här!

Läs även: Drömboendet: Egen strandtomt med flera stugor [Dagens PS]

Läs även: Brad Pitt köper slott för 400 miljoner kronor [Dagens PS]