Nu lanserar Norska Evoy Hurricane Inboard G2. En ny högeffektiv elektrisk inombordsmotor som revolutionerar fältet. 

ANNONS

Evoy överstiger återigen förväntningarna med sin nya motor och befäster sin position som teknologisk ledare på området. Den första installationen av den nya motorn har gjorts på en Goldfish X9. Goldfish är en framgångsrik Norsk båtbyggare som Evoy har ett nära samarbete med.

På X9:an har Evoys nya motor redan presterat bättre än på föregångaren Evoy1 som gick upp till 55 knop och vägde över 1000kg mer än X9:an. Detta trots att man uppger att det fortfarande finns förbättringar att göra på X9:an.

Elmotorer för många typer av båtar

Evoys eldrivna motorer går att montera på en mängd olika båtar och passar på båtar mellan 20 och 50 fot. Plug and play-designen gör det möjligt att anpassa motorn till de flesta moderna båtarna. Det robusta 800-volts systemet kan leverera upp till 800hk och är världsledande när det kommer till hastighet.

Den nya generationen kommer bland annat med ett nytt kylarsystem som förbättrar prestandan i varmare vatten vilket öppnar upp nya marknader för produkten. Dessutom är den nya lösningen lättare och kan jämföras med motsvarande bränsletank för en modern dieselmotor.

Redo för beställningar

Evoy levererar helhetslösningar med motor, batterier, kylning, skärmar och styrenhet. Deras nya generation av inombordsmoterer är redo att beställas redan idag.

ANNONS
ANNONS

Läs mer och beställ: Launch of the new Inboard G2 [Evoy]

Läs även: Elbåten Wave e-550 gör debut för bara 343 000 kronor [Dagens PS]