Ryck Yachts är det är det nya motorbåtsmärket från HanseYachts, först ut är en weekendbåt framtagen av yachtdesignern Bill Dixon.

ANNONS

Sugen på en båt anpassad för helgerna nu när hösten kommer? HanseYachts släpper nu ett helt nytt märke, Ryck Yachts. Den första modellen har fått namnet Ryck 280 och påminner rätt mycket om andra moderna båtar, till exempel Nimbus serier Axopar och Saxdor.

Fördäcken med säkra räcken
Däcket är designat för att man ska kunna gå runt till fören bekvämt, skarndäcken är 25 centimeter breda. För säkerhets skull är Ryck 280 utrustad med höga fribord och rejäla räcken. (Foto: HanseYachts)

Gott om plats

förarpulpen
I förarpulpen är det gott om plats, bland annat får man plats med två tolvtums kartplottrar. (Foto: HanseYachts)
L-formad
På den bakre däcksytan finns både en L-formad soffa och sittbänkar för bästa komfort. Som tillägg kan man också få kylskåp, bord och wetbar för bästa partykänslan. Ryggstödet i aktersoffan kan vändas, så att en stor solbädd uppstår. (Foto: HanseYachts)

Modern kabin

Bred dubbelsäng
Förpiken är en modern kabin utrustad med en riktigt stor dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Den är även utrustad med en separat toalett. (Foto: HanseYachts)

Motorerna som är standard på en Ryck 280 är Mercury Verado på 250 till 350 hästkrafter. På Rycks hemsida kan du skapa din egen Ryck 280.

Ryck, är namnet på den flod som rinner genom Greifswald där fabriken ligger och mynnar ut i Östersjön.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Wajer Yachts lanserar sin största yacht någonsin