Sojana är en 35 meter lång segelyacht i absolut världsklass och kan mycket väl vara den häftigaste båten till salu just nu.

ANNONS

Hon är i toppskick för kommande segelsäsong och har tidigare seglats framgångsrikt i tävlingar sedan hennes sjösättning 2003.

Bekväm lyx med tävlingspotential

Om man har en passion för segling så är erbjuder den här fantastiska yachten den perfekta blandningen av fartfyllda kryssningar, snabba resor över havet och grym tävlingspotential.

Hon har redan vunnit i ett flertal tävlingar så som Rolex Transatlantic Challange, Antigua Megayacht Challange 2017 och 2020, Antigua Sailing Week och St Barths Bucket.

Populär charteryacht i medelhavet

Vackra Sojana är idag en mycket populär charteryacht i Medelhavet och i Karibien. Båten renoverad till sitt nuvarande toppskick 2016 av Southhampton Yacht Services båda masterna byttes så sent som 2020 till en rigg i kolfiber.

Prislappen för den här storslagna segelyachten landar på cirka 50 miljoner kronor. En hygglig summa för den som vill bli ägare av den kanske häftigaste segelbåten till salu just nu.

Räknar man in charterintäkterna så kanske det inte blir så blodigt i varje fall?

Sojana på däck
Sojanas däck är byggt i trä och vidsträckt med sina 35 meter i längd och nästan 8 meter i bredd. Alla detaljer är noggrant utvalda för att matcha den storslagna känslan i den här högpresterande segelyachten. Här finns gott om plats för heldagar i solen och hög funktionalitet för att segla hem vinster i tävlingar världen över. (Foto:Carrswoodyachts.com)
Sojana under däck
Den förstklassiga och funktionella känslan är genomgående, även under däck. Här ryms kabiner för åtta boende, plats för umgänge och avslappning och förstås flertalet toaletter. En fullständig upplevelse av lyx för de längre resorna med yachten. (Foto:Carrswoodyachts.com)

 

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Sojana Green Marine 2003 [Boat International]

Läs även: Till salu: En segelyacht för 200 miljoner kronor [Dagens PS]