Dagens PS

100 knop med Frank Anderssons brottarbåt

Baja 35
Du får ite vara blyg eller försiktig av dig om du kliver in som köpare av Frank Anderssons gamla muskelbåt. (Foto: Klaravik)
Anders Værnéus
Anders Værnéus
Uppdaterad: 05 maj 2023Publicerad: 05 maj 2023

11 meter lång, med dubbla Mercury 662:or, ägd av Frank Andersson och lackerat i färg och mönster som verkligen sticker ut. Baja 35 Outlaw Lucky 7’s är en riktig brottarbåt och inget för de räddhågsna. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Som en kamrat sa til mig: “Vill du ha en pryl och har råd – köp den. Sedan kan du bestämma dig för om du vill ha den kvar eller inte.”

Det var en klok mans ord. Och precis så har den nuvarande ägaren av brottaren Frank Anderssons Baja 35 Outlaw resonerat.

Han hade länge suktat efter just den båten, fick läge att köpa den och gjorde det.

Frank Andersson yra personer i rejäla ståstolar. Det är vad som bjuds ombord. Men ska du fara fram över vattnet i trakterna kring 100 knop – då gäller det att du står säkert. (Foto: Klaravik)

Men nu har han ägt och kört den och känner sig klar. Därför ligger denna fantastiska båt nu ute på auktion på Klaravik med slutdatum 11 maj kl 11.25.

15 år gammal – men som ny

Båten är byggd 2008 och utrustad med dubbla Mercury 662 kubiktums V8:or. Båten målades i den spektakulära Poker-Run-motivet innan den skeppades till Sverige.

Frank Andersson Motorerna och dreven är renoverade för fem gångtimmar sedan. (Foto: Klaravik)

Efter Frank Anderssons ägo har båten funnits i Värmland och ligger nu i Kristinehamn. Motorerna renoverades för fem gångtimmar sedan och kan anses vara nyrenoverade.

Båten har faktiskt varit mycket sparsamt använd under de senaste åren, vilket också är en orsak till att den nu är till salu.

Så vill du åka över 100 knop med en båt som sticker ut och med en kul modern proveniens, så har du läge nu. Länken till auktionen hittar du nedan.

Lycka till!

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

Här hittar du:

Länken till auktionen 

Mer om Baja boats

Ny produkt ska erövra USA-marknaden

 

 

 

 

ANNONS
ANNONS
Anders Værnéus
Anders Værnéus

Journalist, författare och expert på klassiska båtar.

Anders Værnéus
Anders Værnéus

Journalist, författare och expert på klassiska båtar.

ANNONS

Senaste nytt

ANNONS