Cannes Yachting Fest går av stapeln nästa vecka och kommer vara en skrytparad av de hetaste och senaste båtmodellerna på marknaden. Här är några av toppmodellerna i hamnen.

ANNONS

Cannes Yachting Fest ställdes in i fjol men kommer hållas i år mellan 7 och 12 september i franska Cannes, skriver Robb Report. 

Här är några av båtarna som kommer finnas på plats i Cannes.

Riva 76 Perseo Super
Riva 76 Perseo Super är svårslagen. Det finns gott om plats att dra sig tillbaka från soldäcket och koppla av i avskildhet. (Foto: Riva Yachts)
Azimut Yachts Grande Trideck
Azimut Yachts Grande Trideck har ett helt nytt vardagsrum med namnet Sea View Terrace, som är ett akterhöjt mezzanindäck för den ultimata upplevelsen. (Foto: Azimut Yachts)

 

Palumbo Yachts Haze
Ägarna till Palumbo Yacht’s ”Haze” ville skapa en takvåning på vattnet, och den glasomslutna trevåningscockpiten uppnår det. (Foto: Palumbo Yachts

 

Aurelia
Aurelia, den nya Flexplorer från Cantiere delle Marche, har en 3,5-tonskran på däck som som kan hissa upp alla slags vattenleksaker. (Foto: Cantiere delle Marche)

 

ANNONS
ANNONS
Panam
131 fots Panam har ett lätt aluminiumskrov, tre MTU V16 2000-motorer som driver båten till imponerande 31 knop. (Foto: Baglietto)

 

Läs även: Kolla in veckans superyacht Silver Edge [Dagens PS]