Dagens PS

Structor Dalarna rekryterar projektledare från Cowi

Structor
Structor Projektledning Dalarnas nytillskott Johan Sönnert och bolagets vd Mikael Hansson. (Foto: Structor)
Teknikdygnet
Teknikdygnet
Uppdaterad: 08 sep. 2020Publicerad: 08 sep. 2020

Structor Projektledning Dalarna AB har tillsatt Johan Sönnert som ny projekt- och byggledare. Han kommer närmast från Cowi, där han har haft en liknande roll. “Jag uppskattar att komma till en platt organisation med kompetenta medarbetare”, säger Sönnert i ett pressmeddelande. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Johan Sönnert har arbetat i uppdrag som bland annat samordnande byggplatsuppföljare åt Trafikverket, i projekten Väg 222, nya Skurubron och Vega pendeltågstation, samt som byggledare i exploateringsprojekt.

Han har en bakgrund som trainee på Skanska och civilingenjörsstudier i väg- och vattenbyggnad vid Luleå tekniska universitet, skriver Structor i pressmeddelandet.

Ska förstärka anläggningsavdelningen

”Det känns oerhört roligt att ta steget till Structor Projektledning Dalarna. Jag uppskattar att komma till en platt organisation med kompetenta medarbetare, där jag hoppas kunna bidra med både erfarenhet och engagemang. Jag ser fram emot att ta mig an nya projekt och börja jobba tillsammans med våra kunder”, säger Johan Sönnert.

”Vi ser en ökad efterfrågan av kunskap inom anläggningssidan i regionen och vi är jätteglada över att Johan har valt att ansluta till oss. Hans kompetens kommer bidra till fler framgångsrika projekt med kunden och bra helhetslösningar i fokus”, säger Mikael Hansson, vd på Structor Projektledning Dalarna AB.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS