Dagens PS

Tunga läckor röjer Iphone: ”Största nyheten på år”

Vad har Apple
John Uggla
John Uggla
Uppdaterad: 30 nov. 2016Publicerad: 30 nov. 2016

Sedan Iphone 6 har det inte hänt mycket på mobilfronten hos Apple. Visst har telefonerna utvecklats under huven och visst har mjukvara och nya funktioner uppdaterats. Men när det gäller Iphones yttre och själva konstruktionen har modellerna sett nära identiska ut i flera år.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det fram tills nu, om man får tro Forbes Gordon Kelly som skriver om en ”massiv läcka” och hänvisar till flera blytunga källor. Uppgifterna är många men den största är något som förmodligen får det att vattnas i munnen på Apple-fansen: nästa Iphone kan få en ramlös pekskärm och en kropp helt i glas.

Gordon Kelly börjar med att citera Ming-Chi Kuo, känd som ”planetens bästa Apple-analytiker, som förutom ovanstående påstår att telefonerna som släpps 2017 kommer i tre modeller där en 5,8-tumsvariant pekas ut som flaggskeppet. Apple kommer också att presentera trådlös laddning av batteriet samt byta ut dagens LCD-skärmar mot tunnare och mer ljusstarka OLED-skärmar, menar han.

En annan pålitlig källa, menar Gordon Kelly, är sajten 9to5Mac som påstår att nästa Iphone kommer att skrota den nuvarande hem-knappen med inbyggd fingeravtrycksläsare. I stället kommer det hela byggas in i själva skärmen, hävdar man.

Sist, men inte minst, rapporterar Wall Street Journal om uppgifter att nästa års modeller – vilka blir 10-årsjubileum för Iphone – kommer att komma med böjd pekskärm likt konkurrenten Samsungs Galaxy Edge.

MISSA INTE: Ny mobil gör alla lyriska: ”Allt du drömt om”  >

LÄS ÄVEN: Bästa mobilerna 2016 – Iphone 7 inte i toppen  >

URSPRUNGSKÄLLA: Massive Apple Leaks Reveal Radical New iPhone  >

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS