Joakim Jardenberg om den demokratiserande kraften i att alla kan sända live.

ANNONS

om live-revolutionen. Om hur svårt och besvärligt det var en gång i tiden, och om hur roligt vi hade när Bambuser flyttade OB-bussen till allas fickor. Om den fantastiska teknikutvecklingen som skett och om en ny, helt underbar, pryl som heter Mevo (gen 2). Men egentligen mest om den demokratiserande kraften i att alla kan sända live, även den som inte har råd med fin utrustning, eller ens kan läsa och skriva. Om att var och en med en mobiltelefon och ett Facebook-konto har potentialen att nå två miljarder människor med sitt budskap. Det är f*n helt magiskt egentligen. Så hur ska DU använda den kraften för att göra gott?

Varje dag ger Joakim Jardenberg DagensPS läsare en snabb sammanfattning av dagens snackis. Något intressant från internet- och teknikvärlden i en kort kommentar. Vad handlar det om, varför är det viktigt och vad betyder det för dig? Rakt upp och ner, på cirka fem minuter.

ANNONS
ANNONS

Joakim Jardenberg är bland annat senior rådgivare inom media- och internet, affärsängel, investerare och debattör blandar och ger på nyhetsfronten i den digitala och sociala medievärlden.