Joakim Jardenberg om två produkter som ser till att på ett säkert sätt släppa in budet innanför ytterdörren.

ANNONS

Om Amazon Key och Cloud Camera ($250 totalt, monterat och klart), två produkter som ser till att på ett säkert sätt släppa in budet innanför ytterdörren. Kombinera med Amazon Prime ($11/mån) som ger gratis frakt med same-day-delivery och Alexa (från $50) som lyssnar till dina order så har du helt friktionsfri shopping av allt du kan behöva i vardagen. Det här kräver förvisso helt nya nivåer av tillit till Amazon, vilket sannolikt inte är något som helst problem. Och egentligen handlar det generellt om jakten på at sänka friktionen och göra livet enklare, det syns till exempel tydligt i det fysiska butikskonceptet Amazon Go. Så låt oss öva på att tänka ”zero friction”. Vilket smågrus i maskinen kan du tänka bort i dag?

Varje dag ger Joakim Jardenberg DagensPS läsare en snabb sammanfattning av dagens snackis. Något intressant från internet- och teknikvärlden i en kort kommentar. Vad handlar det om, varför är det viktigt och vad betyder det för dig? Rakt upp och ner, på cirka fem minuter.

ANNONS
ANNONS

Joakim Jardenberg är bland annat senior rådgivare inom media- och internet, affärsängel, investerare och debattör blandar och ger på nyhetsfronten i den digitala och sociala medievärlden.