Facebooks kontorssatsning, Google-grundarens nya telefon samt Tesla-utmanaren som tar ett stort kliv på marknaden – allt det och mer i dagens techbrief.

ANNONS

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Facebook satsar på kontorsindustrin

Teknikjättens satsning på hårdvara går vidare. Med Portal introducerade man videosamtal i hemmet, och nu är tanken att projektet ska ta plats i kontorslandskapet, rapporterar The Verge.

Adobe varnar: Photoshop funkar inte på nya macOS

Efter att den nya versionen av Apples operativsystem, MacOS Catalina, släppts till allmänheten har flera användare rapporterat problem med filer i Adobe Photoshop och Lightroom. The Verge avhåller de som arbetar mycket i just de programmen att vänta med uppdateringen.

Google-grundarens nya företag lanserar ovanlig smartphone

Andy Rubins företag Essential har lanserat en prototyp av en väldigt annorlunda smartphone, med en unik, avlång design.

ANNONS
ANNONS

Sony bekräftar: Playstation 5 kommer vintern 2020

I ett blogginlägg skriver Sony även att den nya konsolen kommer bära det förväntade namnet ”Playstation 5”, och lanseras i tid för julhandeln nästa år. Teknikjätten beskrev även en mängd nya funktioner i handkontrollen till den nya konsolen.

Kinesiska Tesla-utmanarens försäljning ökar stort

Elbilstillverkaren Nio har hittills haft relativt beskedlig kvartalsförsäljning, men nu rapporterar man en försäljningsökning på 35 procent i det tredje kvartalet, skriver TechCrunch.