Järfälla kommun markanvisar ett stadskvarter om 15 000 kvadratmeter till RE Equity som ska utveckla klimatsmarta kontor, kommersiella lokaler och bostäder.

ANNONS

I Järfälla kommuns markanvisningstävling för kvarter 7 i Barkarbystaden II är RE Equity vinnare med sitt anbud som har stort fokus på klimatsmarta kontor och bostäder.

”RE Equitys fokus på utveckling av kontorsmiljöer som attraherar innovativa företag, entreprenörer och talanger passar väldigt bra in i ett stadsutvecklingsområde som Barkarby. Kvarteret kommer starkt att bidra till målsättningen att Barkarby ska vara en plats där företag, människor och organisationer kan växa, utvecklas och må bra”, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande i Järfälla, i ett pressmeddelande.

Kvarter 7 i Barkarbystaden II har ett strategiskt läge för kontor tack vare att det ligger nära både E18 och den nya framväxande kollektivtrafiknoden där buss, tunnelbana, pendeltåg samt regional- och fjärrtåg ska mötas och binda ihop Stockholm och Mälardalen.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Svanenmärkta bostäder byggs i Barkarbystaden [Dagens PS]