I dagens techbrief kan du läsa om nya iPad OS, Googles självkörande bilar i Los Angeles samt försäkringsbolaget som lagt till Apple Watch som en förmån.

ANNONS

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Så bra är nya iPadOS

The Verge har recenserat nya versionen av operativsystemet iOS för iPad – som till årets utgåva bytt namn till iPadOS för att symbolisera en distinkt förändring i tänket kring världens mest populära surfplatta.

Apples nya operativsystem MacOS ’Catalina’ ute nu

Den senaste versionen av operativsystemet till Apples laptops och stationära datorer är ute nu. Här är en matig artikel med alla nyheter, via TechCrunch.

Kina förbjuder basketsändningar efter protestkontrovers

Detta efter att NBA:s kommissionär Adam Silver öppet visat stöd för NBA-laget Houston Rockets generaldirektörs anti-Hongkong tweet i samband med de pågående protesterna, rapporterar CNBC.

Waymo tar sina självkörande till Los Angeles

Googles satsning flyttar in i USA:s näst mest trafikerade stad, skriver The Verge. Det finns dock inga planer på att upprätta en taxitjänst med självkörande bilar i Los Angeles.

ANNONS
ANNONS

Försäkringsbolag i USA först med att stödja Apple Watch

Devoted Health, som specialiserar sig på sjukförsäkringar, har som första bolag lagt till Apple Watch som en förmånsberättigande pryl när kunder väljer premier, rapporterar CNBC.