När ditt företag digitaliseras, är det inte tekniken som förändras, det är hela ditt företag. Företag som inte anpassar sig till nya digitala marknadstrender kommer inte att överleva.

ANNONS

Många branscher möter utmanande konkurrens från teknik-utnyttjande nykomlingar. Med fokus på effektiva digitala lösningar reducerar de manuellt arbete. Då kan de erbjuda snabbare leveranstider och billigare kostnader än du. För att överleva behöver du hänga med.

Möjligheterna med ökad automatisering är många. De främsta fördelerna är att spara tid och minska riskerna jämfört med manuellt arbete. En kaffemaskin där du får ditt kaffe med ett knapptryck är mycket snabbare och billigare än att anställa en barista på heltid.

Även vården satsar hårt på digitalisering.

Digitaliseringen bidrar också till ökad lättillgänglighet. Att samla data på ett ställe dit alla når oavsett om de jobbar hemifrån eller på kontoret underlättar för alla.

Med Image-Bank.com kan du skapa din egen bildbank för företag. De gör det enkelt för dig att organisera och dela dina digitala tillgångar – som bilder, videor, illustrationer, varumärkesfiler, textdokument, presentationer och mer.

ANNONS
ANNONS

Ledare – led rätt

I vår nya digitala vardag måste varje ledare förstå hur olika IT-val kommer att påverka den egna verksamheten, marknaden, kunderna och leverantörerna. Det räcker inte längre att anförtro IT till en särskild avdelning eller befattning. I en digitaliserad värld kommer förståelsen för IT att vara en förutsättning för att leda, oavsett om du är högsta chef, mellanchef eller teamledare. Du har helt enkelt inget val, skriver Petter Løken i sina 5 tips för ledare på IHM.

Fria upp resurser och låt maskinerna ta över jobbet de är bättre på. Då kan dina anställda lägga tid på sådant som tar företaget framåt. Uppdatera dig nu och skörda belöningen omedelbart.