Dagens PS

Bengt Dahlgren växlar upp inom projektledning

Teknikdygnet
Teknikdygnet
Uppdaterad: 06 apr. 2020Publicerad: 06 apr. 2020

Bengt Dahlgren meddelar i ett pressmeddelande att Anna Selenius blir ett tillskott i besättningen på projektledningssida.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

För närvarande arbetar Anna på Stockholmskontoret men kommer efter sommaren att ta sitt pick och pack och åka tillbaka till Åland och fortsätta arbeta från kontoret i Mariehamn. Hon kommer arbeta tillsammans med bland annat Nic Häggblom, Petter Ekman och Alexander Hermans. Anna kommer fortsätta arbeta med projekt både på Åland och i Sverige.

Anna kommer närmast från Skanska där hon arbetat som projektchef och innan dess Vectura och Locum. Hennes specialitet ligger inom sjukhusområdet och hur man driver projekt i samverkan.

Anna Selenius kommentarer det nya jobbet med orden: ”Det känns fantastiskt kul att börja på Bengt Dahlgren och därmed också ges möjligheten att nu ha både Åland och Sverige som min arbetsplats”.

– Vi ser i dag ett behov av erfarna projekterings- och projektledare och hoppas, med Annas kompetens, delvis kunna fylla luckan. Vi ser också fram emot att delta i och utveckla det Åländska samhället och fastighetssektorn med ett helhetsåtagande i projekten med stöd från idé, projektledning, teknisk projektering och förvaltning, säger Nic Häggblom, Filialchef Åland och Avdelningschef VVS.

 

Structor stärker inom bro och anläggning

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS