Dagens PS

Apple spenderar 58 miljarder på tv-serier

techbriefen-apple-tv-plus-streamingtjänst
Apple spenderar stora pengar på sin nya streamingtjänst. Arkivbild. (Foto: TT/Montage)
Joel Durén
Joel Durén
Uppdaterad: 15 nov. 2021Publicerad: 20 aug. 2019

I dagens techbrief kan du läsa om en stor cyberattack i Texas, Googles nya algoritm för teckenspråk samt hur mycket Apple spenderar på sin nya streamingtjänst.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

23 städer i Texas utsatta för cyberattacker

Nyhetssajten CNBC rapporterar att attackerna på “mindre statsapparater” i staten Texas i USA började fredag morgon, och belägringen pågår fortfarande.

Google gör stora framsteg med igenkänning av teckenspråk

Med hjälp av en ny AI-motor kan Googles nya algoritm läsa av teckenspråk mycket snabbare än tidigare, rapporterar TechCrunch.

(Illustration: Google AI)

Porsche integrerar Apple Music i ny elbil

I går annonserade lyxbilstillverkaren att man tack vare ett samarbete med Apple kommer att integrera Apple Music direkt i elbilen Taycans mjukvara, skriver TechCrunch.

ANNONS

Disneys nya streamingtjänst lanseras 12 november

I ett första skede kommer “Disney+” att lanseras i USA, Kanada och Holland, skriver The Verge. I det sistnämnda blir månadskostnaden 6,99 euro, vilket ger en indikation om vad tjänsten kan komma att kosta i övriga Europa. Ännu finns inget datum för när tjänsten med alla Disney-, Pixar-, Marvel- och Star Wars-filmer kommer till Sverige.

Uppgifter: Apple spenderar sex miljarder dollar på egna tv-serier

Enligt en rapport från Financial Times har Apple lagt över sex miljarder dollar, drygt 58 miljarder kronor, på egna tv-serier till nya streamingtjänsten Apple TV+, i ett försök att toppa Netflix, Disney, Amazon och HBO.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS