Dagens techbrief handla om Nintendos nya träningspryl, Alibabas förvärv av e-handelskonkurrenten samt en användare som designat om sitt Apple Card.

ANNONS

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

Nintendo ger en förhandstitt på träningspryl till Switch

I en ny trailer på sociala medier ger den japanska speljätten en kort förhandstitt på vad som verkar vara ett slags träningsverktyg till företagets populära konsol Nintendo Switch.

Stor genomgång: Trovärdigaste ryktena inför Apples iPhone-event

The Verge har sammanställt alla rykten som florerat inför Apples event på tisdag, den 10 september. Kommer den nya telefonen kallas iPhone 11 Pro Max? Kolla in hela listan.

Alibaba köper kinesisk e-handelsjätte

Köpeskillingen för NetEase Kaola landar på två miljarder dollar när Alibaba Group förvärvar konkurrenten, rapporterar TechCrunch. Kaola är Kinas andra-största e-handlare, med omkring 24,5 procent av marknaden.

Amazon avtäcker en hel hög med nya prylar

Vid IFA-mässan i Berlin har Amazon bland annat lanserat en ny Fire TV-låda, en soundbar-högtalare och en mängd andra prylar. TechCrunch har samlat alla nyheter.

ANNONS
ANNONS

Användare designar om Apple Card: ”Som om det var gjort för det här”

Efter nyheten om att det nya bankkortet kan missfärgas eller skadas av läder, jeanstyg, nycklar och mynt var det många som hånade Apple på sociala medier. Nu har användaren Nick Weigand vänt på steken, och fyllt den vanligtvis tomma, vita ytan på kortet med egen design.