Arkitekt- och teknikkonsultbolaget Afry förvärvar TM Konsult, med en stark lokal förankring, och stärker därmed sin närvaro i norra Sverige.
”Vi ser fram emot att stärka vår plattform i norra Sverige”, säger Malin Frenning.

ANNONS

TM Konsult har sedan starten byggt upp en stark lokal förankring i Västerbotten och Västernorrland och har 112 anställda i åtta städer i regionerna. Nu förvärvar arkitekt- och teknikkonsultbolaget Afry bolaget.

”Vi ser fram emot att stärka vår plattform i norra Sverige, och vara en självklar partner till våra kunder i den hållbara omställningen. Vi är så glada över att välkomna TM Konsult, som är en perfekt matchning i erbjudande och kompetens, men också i företagskultur”, säger Malin Frenning, chef för division Infrastructure på Afry.

Helhetserbjudande

Tjänsteutbudet och läget gör att TM Konsult kompletterar den befintliga verksamheten och tillsammans ges ett helhetserbjudande till den starkt växande regionen.

”Att bli en del av ett bolag som Afry medför många utvecklingsmöjligheter för både våra medarbetare och kunder, vilket jag är mycket glad över. Vi ser fram emot att tillsammans bidra till utvecklingen inom Afry i norra Sverige”, säger Anders Franklin, vd vid TM Konsult AB.

TM Konsult omsätter ungefär 100 miljoner svenska kronor per år.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Fler branschnyheter från [Teknikdygnet]