Dagens PS

Upplev paradiset Zanzibar – med några enkla klick

(Foto: Anthony/Unsplash)
Joel Durén
Joel Durén
Uppdaterad: 04 juli 2019Publicerad: 04 juli 2019

En liten ö i det stora blåa havet – Zanzibar syns knappt på världskartan. Låt dig inte luras av öns ringa storlek, för här finns fantastisk natur och unika upplevelser – och nu kan du vinna en resa dit med Dagens PS!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi är otroligt tacksamma över att ha snart 90.000 företagare, chefer och beslutsfattare i näringslivet som läser och prenumererar på vårt dagliga nyhetsbrev. Varje år gör vi en uppdatering av våra användares uppgifter – och i år vill vi krydda med en tävling, som tack för ert stöd!

Tusentals har redan uppdaterat sina uppgifter. Om du också uppdaterar dina uppgifter innan 31 juli så har du chans att vinna en resa till fantastiska Zanzibar – och om du fortfarande tvekar, så följer här lite inspiration…

Jag läser Malin Ståhl Hefvelins resereportage från paradisön Zanzibar utanför Tanzanias kust, och förundras över miljön hon beskriver: orörd natur, tropiskt klimat och oslagbara matupplevelser – en lugn och skön vibe helt enkelt.

(Foto: Anthony/Unsplash)

Zanzibar är en del av Tanzania, men har delvis självstyre. Såväl amerikanska dollar som den lokala valutan shilling går bra när du är ute och shoppar traditionsenlig konst och vackra klädkreationer, och även om invånarna har swahili som modersmål så pratar de flesta engelska.

Ön har verkligen allt; både lyxiga hotellrum och strandtält; 17-rätters avsmakningsmeny eller den lokala pizzan med hummer på. Gatorna myllrar av lokalbefolkning och gatuförsäljare, men det är inte svårt att hitta en lugn plats att dra sig undan stadens högre tempo.

(Foto: Scott Webb/Unsplash)

 

ANNONS

(Foto: Anthony/Unsplash)

 

Allt du behöver göra är att uppdatera dina uppgifter, och du kan vinna en resa till sommardrömmen Zanzibar!

Tävlingen avslutas den 31 juli, och vinnaren utses den 23 augusti.

Vad väntar du på?

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS