Dagens PS

Över 400 procent tillväxt – behöver anställa fler

Oktober månad var ytterligare ett rekord för Dagens PS. Och nu när november går mot slut vankas nya läsarrekord. I takt med den stora tillväxten behöver vi även anställa fler.
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 03 dec. 2021Publicerad: 29 nov. 2021

De två senaste åren har varit fantastiska och vi uppskattar alla våra drygt 500 000 läsare som gjort att vi vuxit över 400 procent. Vi kan ödmjukt konstatera att det varit ett mycket positivt mottagande av Dagens PS kostnadsfria nyhetstjänst.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Som vi tidigare rapporterat så har vi slagit läsarrekord varje månad det här året. Idag har Dagens PS mellan 1,8 – 2,2 miljoner lästa artiklar varje vecka vilket visar hur uppskattad vår relevanta nyhetstjänst är.

Fem nya tjänster till en kreativ miljö

För att hålla jämn takt med det ökade intresset behöver vi även förstärka vår organisation och ny söker vi hela fem tjänster för omgående anställning.

Försäljningschef

För att leda och utveckla våra försäljningsinsatser söker vi en försäljningschef.

Klicka här för mer information

Account Manager

Vi söker två Account Managers, dvs kundansvarig säljare som skall hjälpa våra kunder att bli ännu bättre på att utnyttja Dagens PS tjänster.

ANNONS

Vill du veta mer – klicka här och ansök

rekord

Fram till Q3 2021 har Dagens PS haft en tillväxt på över 300%. Då halva Q4 passerats så indikerar det ett ytterligare rekordkvartal med över 400% tillväxt.

Ekonomiskribent

Börs och finanssegmentet är det Dagens PS läsare uppskattar mest. Här söker vi en ekonomiskribent som vill vara med och bevaka alla intressanta händelser i svenskt och internationellt näringsliv.

Nyfiken – klicka här för mer info och för att söka rollen

Produktionsledare

För att hjälpa våra säljare och kunder att koordinera de marknadsföringsåtgärder som sker på vår plattform så behöver vi ytterligare produktionsledare.

Passar du för rollen klicka här för mer information

ANNONS
Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS