I samband med Dagens PS läsarundersökning under sommaren fanns även möjligheten att vinna ett par Apple AirPods Max.
Den glada vinnaren blev Jenica Rhodes från Wavelink Brokers.

ANNONS

Under sommaren gjorde Dagens PS sin årliga läsarundersökning där vi frågade läsarna om både positiva sidor samt var de ser utvecklingsmöjligheter för att göra en bättre nyhetssajt.

Läsarna kunde även i undersökningen välja att delta i en tävling om ett par Apple AirPods Max. Bland de drygt 1300 svarande på läsarundersökningen lottades en vinnare fram, som fick komma till Dagens PS redaktion och motta förstapriset.

Vinnaren blev Jenica Rhodes, 50, från Tyresö som arbetar som försäkringsförmedlare på Wavelink Brokers AB, ett företag specialiserat på rådgivning kring försäkringar för sjöfolk och rederier, där hon också är delägare och styrelseledamot.

Hon blev förvånad och glad över att ha vunnit priset – Jenica berättar att hon gått och funderat på att köpa ett par nya hörlurar, men nu slipper hon det – hennes nya Apple AirPods Max är bland de

Vad är det du tycker mest om med Dagens PS? 

”Jag gillar att jag får många bra nyheter samlat i min mejlbox, så jag slipper klicka runt och leta så mycket. Ni har också många ämnen som jag är intresserad av, som ekonomi, motor och sjöliv.””, säger vinnaren Jenica Rhodes.

Vad kommer du att lyssna på i hörlurarna?

”Det blir nog mest musik, kanske någon podcast då och då”

ANNONS
ANNONS

Vilken typ av musik lyssnar du på? 

”Jag är lite cheesy där, just nu är det Sam Smith”, säger hon.

Läs även: Birgit Eriksson vann guldtackan: ”Jag gissade” [Dagens PS]