Dagens PS

DagensPS nyhetstjänst har aldrig varit viktigare

PS-poddens årskrönika del 2 handlar om det mediala året 2018. Missa inte en öppenhjärtig och sylvass kommentar till vår samtid. (Foto:TT)
PS-poddens årskrönika del 2 handlar om det mediala året 2018. Missa inte en öppenhjärtig och sylvass kommentar till vår samtid. (Foto:TT)
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 02 okt. 2017Publicerad: 02 okt. 2017

Sveriges sista morgontidning har satt betallås på dörren. Ytterligare en anledning att läsa DagensPS varje dag.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Dagstidningen Skånska Dagbladet har nu hoppat på betaltåget som går genom Mediesverige och blir därmed sista morgontidning med flerdagarsutgivning att ta betalt för sitt innehåll på nätet, konstaterar branschtidningen Medievärlden.

Exakt hur upplägget kommer att se ut är fortfarande okänt men klart är att betalväggen ska upp senast vid årskiftet, berättar tidningens publisher Lars J Ericsson.

”Vi har velat gå försiktigt fram, men nu tycker vi att alla bitar är på plats.”, säger han till Medievärlden.

Skånskans beslut är lika väntat som det är nödvändigt. Men samtidigt som nära samtliga stora svenska nyhetskällor – bortsett från Expressen – satt lås på innehåll på nätet ökar också nyttan med DagensPS nyhetsbevakning. Vår idé har aldrig varit att konkurrera med andra tidningar. I stället är vi ett komplement och en samlingsplats för er upptagna men nyhetstörstande och affärsintresserade läsare. Vi gör jobbet åt er. Gratis.

Varje dag skannar våra redaktörer av Sveriges och världens morgon-, dags- och affärstidningar och sajter i jakt på de största nyhetshändelserna, viktigaste analyserna och den mest läsvärda journalistiken för att servera dig en koncentrerad men heltäckande nyhetsbrief. För dig som varken har tid eller lust att läsa och betala för 100 olika nyhetssajter sammanfattar vi det viktigaste och mest intressanta.

Med andra ord: DagensPS nyhetstjänst har aldrig varit viktigare.

Vill du få våra gratis nyhetsammanfattningar direkt till mejlen? Klicka här!

PS. Du har väl inte missat att DagensPS även har lanserat gratis pushnotiser direkt till din webbläsare? Klicka på den röda “klockan” nere till höger i detta webbläsarfönster för att sätta igång funktionen!

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS