Dagens PS

Flexibelt kontor utan att kompromissa 

Flexibiliteten är allt viktigare när det fysiska kontoret förändras.
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD
Uppdaterad: 10 maj 2024Publicerad: 10 maj 2024

Hybridarbete har bidragit till att kontoren nu konkurrerar på helt nya villkor. Vill du attrahera medarbetare till ert fysiska kontor? Då kan detta vara en lösning.

Mest läst i kategorin

På senaste år har hybridarbete ökat och förändrat det fysiska kontorets roll. Många arbetsplatser har gått från statiska till att vara ett utrymme där varje dag ser annorlunda ut. Den viktigaste komponenten för att möta de förändrade behoven är därför flexibilitet. 

MITTZON Akustikskärm för skrivbord, Gunnared beige 1 036 kronor exklusive moms.
MITTZON skrivbord, björkfaner/vit, 120×80 cm – IKEA 1 756 kronor exklusive moms.

Designade för att människor ska må bra

För att dessutom locka tillbaka medarbetare till kontoren måste arbetsplatsen i dag konkurrera med bekvämligheten att arbeta hemifrån. För att anta den utmaningen har IKEA tagit fram möbler som är utformade för dagens hybrida arbetsvärld. Resultatet är helt nya kontorsserien MITTZON. 

Det som skiljer MITTZON från tidigare kontorsserier är att funktion, färg och material utgår från en tanke om att det ska vara bekvämt, flexibelt och hälsosamt på arbetsplatsen. De är designade för att människor ska må bra.

Öka välbefinnandet med sänkt ljudnivå 

För att kontoret ska vara en plats för fokus, välbefinnande och produktivitet är akustikskärmar en viktig del av kontorsserien MITTZON. Det finns flera olika lösningar och kombinationer av serien som dämpar ljudet och bidrar till en lugn kontorsmiljö där det är lätt att hitta fokus. 

Upptäck MITTZON

Med smarta rumsavdelare går det att skapa tillfälliga rum och avskilda ytor för workshops och möten. Rumsavdelarna är enkla att flytta och du bestämmer själv hur det ska se ut. Vill du ha förvaring, akustikpanel eller whiteboard som rumsavskiljare? Välj själv!

Det finns även behållare för krukväxter samt klädstång och kabelbox. 

MITTZON Underrede med hjul/klädh/displayhll, vit 85×205 956 kronor exklusive moms.

Möbler för att främja kreativitet 

Kontorsserien är utformad för att hjälpa företag att skapa ergonomiska mötesplatser som går att anpassa för olika människor, aktiviteter och arbetspreferenser. Utöver det ska möblerna främja kreativitet och produktivitet.

”Med MITTZON var vårt mål att skapa ett bättre liv på arbetsplatserna och utveckla ett sortiment som kan lägga grunden för en riktigt flexibel, bekväm och hälsosam miljö, där alla kan hitta en lämplig plats att arbeta från, och känna sig motiverade och inspirerade”, säger Philip Dilé, produkt och designutvecklare på IKEA. 

IKEA för företag
ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

ANNONS / SPONSRAD
ANNONS / SPONSRAD

Detta är en artikel publicerad på uppdrag av en sponsor. Innehållet i dessa artiklar reflekterar inte Dagens PS eller redaktionens åsikter.

Senaste nytt