Dagens PS lanserar nu sitt första digitala magasin, PS Magasin. Magasinet hoppas vi ska bli mötesplatsen för alla som vill sälja och köpa en mer exklusiv bostad i Stockholm. Så småningom kommer vi att utöka med bostäder också i Göteborg och Malmö.

ANNONS

Ett unikt digitalt bostadsmagasin
PS Magasin presenterar bostadsobjekten på ett annorlunda och, hoppas vi, tydligare och mer smakfullt sätt än andra digitala bostadsmagasin. Här kan Du få större och tydligare bilder av objekten samtidigt som Du får alla fakta om bostaden. Magasinet innehåller inte enbart bostadsobjekt; här finns också spännande artiklar om inredning, arkitektur och trender inom byggnation och mycket annat.

Gratis för prenumeranter
Vårt utbud uppdateras i realtid genom att vår mjukvara hämtar in mäklarnas annonser i samma stund som de får in nya objekt. det lönar sig att bokmärka sidan och kontinuerligt titta på vad som är nytt. De senaste objekten publiceras alltid först på förstasidan. Varje torsdag får Du som prenumerant av Dagens PS nyhetsbrev också ett skräddarsytt urval över de hetaste objekten. Samtidigt publiceras också nya artiklar på PS Magasin. Inte prenumerant ännu? Klicka här för att anmäla Dig till vårt nyhetsbrev.

Smakfull design
PS Magasin innehåller inga vanliga annonser i form av så kallade banners. I stället har vi bestämt oss för att skapa en smakfull produkt där annonserna smälter in på ett naturligt sätt och framför allt tillför något till Dig som läsare. Vi har haft de bättre veckotidningarna som förebild. Därför kommer Du att få se vackra, genomarbetade och spännande annonser framöver.

Banbrytande layout
I det här magasinet navigerar Du på ett lite annorlunda sätt. Lättast är att använda pilarna på tangentbordet, om Du använder en PC eller Mac. Börja med att klicka på ett objekt eller en artikel. Då öppnas objektet upp. Går Du sedan till höger läser Du vidare i artikeln. Pil nedåt betyder att Du går till nästa artikel och pil uppåt till den föregående. Går Du till vänster ser Du en ”spellista” längst till vänster där kan Du navigera uppåt och nedåt för att snabbare se artiklarna. Längst upp till höger finns också en fyrkant bestående av punkter. Tryck på denna för att komma till förstasidan där objekten/artiklarna presenteras i ett rutnät. Annars kan Du naturligtvis navigera som vanligt, med mus eller genom att trycka på skärmen på en telefon eller en läsplatta.

ANNONS
ANNONS

Välkommen till PS Magasin!