Dagens PS har tidigare skrivit om hur mycket du kan spara om du är beredd att lämna storstan. Vi har hittat en lägenhet på ett pendlingsvänligt avstånd från Stockholm. Här får du 100 kvadratmeter under tre miljoner. Läs mäklarens beskrivning här nedanför. 

Här välkomnas du till en unik lägenhet, belägen i det vackra gula huset på Engelbrektsgatan, byggt vid sekelskiftet. En charmig trea med generös takhöjd, härlig atmosfär och bra planlösning.

Här får du 100 kvm under tre miljoner
Kakelugn med vackra detaljer. (Foto: Skandiamäklarna)

Bostadens fina skick och välbevarade originaldetaljer så som kakelugn, fiskbensparkett, höga golvsocklar och stuckatur bidrar till att skapa ett hem med tidlös charm och hög trivselfaktor.

Drömboende, Master Bedroom, Skandiamäklarna
Master bedroom har fiskbensparkett och tre garderober i fullhöjd. (Foto: Skandiamäklarna

Direkt när man kliver innanför de dubbla spegeldörrarna slås man av den generösa takhöjden och den vackra välbevarade fiskbensparketten. Takhöjden skapar en härlig rymd genomgående i lägenheten. Vidare finner ni kök, vardagsrum, badrum, ett rogivande och charmigt sovrum samt ett gästrum.

Matplats, Drömboende, Skandiamäklarna
Från matplatsen når du balkongen mot innergården. (Foto: Skandiamäklarna)

Köket är öppet och socialt med en fantastisk matsal med fondtapet från William Morris och vackra mässingdetaljer, här finner ni utgången till balkongen mot den lugna innergården. Det mysiga och trevliga vardagsrummet bjuder på fönster i två väderstreck, kakelugn och del i etage som skapar en härlig känsla.

ANNONS
ANNONS
Här får du 100 kvadratmeter under tre miljoner
Balkongen mot innergården. (Foto: Skandiamäklarna)

Med Västerås city precis runt hörnet bor du mycket centralt med närhet till allt ifrån shopping till vackra promenadstråk. Västerås centralstation når du enkelt med cykel eller till fots.

 

Fastighet, Drömboende, Skandiamäklarna
Fastigheten som lägenheten ligger i är från 1874. (Foto: Skandiamäklarna)