Denna tiorumsvilla balanserar på klippor och ger havsutsikt i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Vill du vara nära naturen så är detta drömhus för dig – hoppa på båten som väntar vid den privata bryggan eller varför inte ta ett dopp i poolen efteråt?

ANNONS

Läget på en klippbrant ger panoramautsikt över Saltsjöbadens Baggensudden. Någon av takterrasserna är ju givna under sommarhalvåret, kanske för att smutta på vin och följa solen som aldrig vill gå ner. Resten av året finns det aktiviteter att syssla med i de 10 rummen som spänner över 350 kvadratmeter.

Drömvilla i Saltis
Klippor, sjötomt och havsutsikt. Något mer? Ja egen brygga givetvis. (Foto: Bjurfors)
Pool i villa
För långt till havet? Lugn, du har egen pool. (Foto: Bjurfors)

När det gäller den öppna interiören så är det ett bra hus att bjuda hem vänner till. Laga middag ihop och låta dem sova över – i något av husets 6 sovrum. Varför inte i Master Bedroom-sviten?

sovrum
Sovmorgon i sviten kanske? Varför inte hoppa runt i alla sovrummen och prova vilket som passar dig bäst? (Foto: Bjurfors)
kök
I det moderna köket där arbetsytorna går i svart granit och rostfritt trängs ni inte över en middag. (Foto: Bjurfors)
vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet ger plats åt stora sällskap. (Foto: Bjurfors)

Huset har även en separat lägenhet  som kan användas till gästvåning och den privata bryggan kan även fungera som gästkaj för vänners båtar. Varför inte avsluta dagen med en bastu på bryggan?

Bastu
Kom ner i varv med bastu och bad för att avsluta alla andra upplevelser. (Foto: Bjurfors)

Vad kostar drömvillan då?

45 miljoner kronor i utgångspris.

ANNONS
ANNONS

Läs mer om objektet här.