Modulbostadsbolaget Zenergys styrelse har kommit överens med vd Olle Magnusson att han lämnar vd-posten under 2018.

ANNONS

Olle Magnusson kommer att kvarstå som styrelseledamot samt under en övergångsperiod bistå som rådgivare till bolagets tillträdande nya vd. Styrelsens arbete med att rekrytera en ny vd genomförs i samarbete med extern rekryteringskonsult. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Styrelsen och Olle Magnusson har enats om att det är dags att lämna över vd-posten till en efterträdare som kan leda Zenergy under nästa utvecklingsfas av bolaget. Å mina egna och styrelsens vägnar vill jag tacka Olle för hans stora och starka engagemang och arbete för bolaget”, säger Michael Lindström, styrelseordförande i Zenergy.

”Zenergy står väl rustat med en stark organisation och välrenommerade partners, strategiska projekt i produktion samt en spännande och lovande offertportfölj som kan omsättas till de volymaffärer som bolaget behöver för att fortsätta utvecklas på den inslagna vägen. Det har varit en spännande och krävande fas i utvecklingen av bolaget och nu känns det som ett bra tillfälle att lämna över vd-rollen. Jag ser samtidigt fram emot att fortsätta bidra till Zenergys utveckling som arbetande styrelseledamot”, säger avgående vd Olle Magnusson.

ANNONS
ANNONS

Styrelsen planerar även att kalla till en extra bolagsstämma med målsättningen att stärka styrelsen med gedigen erfarenhet av fastighets- och byggbranschen. Bolaget återkommer med mer information framöver.