Alexandra Nilsson, Kissie som hon kallar sig som bloggerska, har fått besked om att hon måste betala 160.000 kronor i skatteböter.

ANNONS

Myndigheten tog beslutet i januari och enligt Skatteverket har Kissie inte redovisat sina förmåner, skriver Dina Pengar i Expressen och berättar att hon överklagat beslutet, som gäller inkomståret 2013.

Skatteverket anser att hon ”deklarerat felaktigt” eftersom uppgift om förmåner som löshår, naglar och skönhetsbehandlingar saknas i deklarationen.

Den kända bloggerskan står bakom en av landets mest populära bloggar och via sitt ombud Hanna Jansson har hon nu vänt sig till Förvaltningsrätten i Stockholm.

”Alexandra Nilsson överklagar rubricerade beslut i den del det avser skönsmässigt uppskattade oredovisade förmåner/intäkter med tillhörande skattetillägg. Alexandra Nilsson yrkar att de av Skatteverkets skönsmässigt uppskattade förmånerna/intäkterna samt tillhörande Skattetillägg undanröjs”, heter det i överklagan, enligt Dina Pengar som uppger att Kissie även fått avslag på flera avdrag som hon gjort.

MISSA INTE: H&M sponsrar stjärnbloggerskan [DagensPS.se] >

ANNONS
ANNONS

LÄS ÄVEN: Pengaregn över modebloggare [DagensPS.se] >