Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldos älskade Bugatti kraschades under måndagen in in en husvägg av stjärnans livvakt – inte en ultimat start på semestern. 

ANNONS

Cristiano Ronaldo har nu semester och spenderar den på Mallorca med sin familj, i lyxområdet Sa Coma utanför Palma. Men i måndags fick fotbollslegendaren dåliga nyheter.

Ronaldos livvakt upptäcktes vid 11-tiden ha kraschat sin chefs Bugatti Veyron in i en husvägg. Livvakten ska tydligen ha tappat kontrollen över lyxbilen och därefter tvingats att sladda bilen bort från vägen mot ett närliggande hus.

Värd 20 miljoner kronor

Enligt flera spanska tidningar ska livvakten vara oskadd. 

Däremot blev både bilen och huset som den kraschades in i rejält skadade. Bugattin är en av världens snabbaste bilar, med 1200 hästkrafter och kan komma upp i en hastighet på över 400 kilometer i timmen. Innan kraschen var bilen värd 20 miljoner kronor.

Satt inte i bilen

Kraschen inträffade nära stjärnans lyxhus, men han satt inte i bilen när olyckan skedde. Tydligen ska Ronaldo ha suttit i en annan bil på vägen, tillsammans med sin sambo Georgina Rodriguez och sina fem barn. 

Ronaldo hade precis transporterat sportbilen till Mallorca för att kunna njuta av den under semestern. Men han har gott om andra bilar kvar i sin samling, som sägs vara värd över 200 miljoner kronor. 

ANNONS
ANNONS

Läs hela artikeln på Carup.

Läs mer: Allvarliga brister i alkomätare – risk för rattfylla