Det säger kändisadvokaten Martin Cullberg, som företrätt mördare, tungt knarkåtalade Hells Angels-medlemmar och Sture Bergwall (mer känd som Thomas Quick), till Expressen.

ANNONS

Martin Cullberg deklarerar utan omsvep för tidningen att han har tröttnat på att ha personalansvar, som han haft i flera år på Advokatbyrån Martin Cullberg.

” Folk ska vara pappa- och mammalediga och så behöver jag rekrytera fler. Då har jag valt en annan organisationsform där en kollega till mig får kontorsansvar. Jag kommer att köra mina mål och ha fokus på min advokatroll, inte på arbetsgivaransvaret”, tydliggör han i Expressen-artikeln, där det framgår att det handlar om sex anställda som inte vill kommentera saken.

Martin Cullberg marknadsför sin advikatbyrå hårt i reklamsnuttar: ”(…) Kräv en specialist – kräv Cullberg”, heter det i en av reklamsnuttarna.

2015 fick stjärnadvokaten en man som dömts till livstids fängelse av tingsrätten för mord på en fyrabarnsmamma helt frikänd i hovrätten, uppger Expressen.

ANNONS
ANNONS

”Det här är det svåraste mordmål jag haft, med omfattande teknisk bevisning mot klienten i form av bland annat DNA, fingeravtryck, telefonuppkopplingar. Jag har jobbat extremt hårt för att få klienten frikänd, så det är en stor dag för mig som försvarsadvokat”, var Cullbergs kommentar efteråt.