Dagens PS

Så vill Dagens PS hjälpa Sveriges företagare

"Responsen har varit överväldigande på Dagens PS erbjudande om att hjälpa svenska företag med gratis annonser på Dagens PS i dessa svåra ekonomiska tider", skriver Dagens PS publisher Mats Hedberg.
PS växer ännu mer och nu integreras tre systersajter på PS framgångsrika nyhetsplattform.
Mats Hedberg
Mats Hedberg
Uppdaterad: 19 mars 2020Publicerad: 18 mars 2020

Sverige är med raketfart på väg in i en lågkonjunktur – sannolikt en mycket djup sådan. Många företagare har fått se orderboken försvinna på ett sätt ingen av oss varit med om tidigare. Det kommer ställa krav på nytänkande för att vi inte ska se en tsunamivåg av konkurser.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Och på sikt kommer det att öppna nya möjligheter.

Men vägen dit kommer sannolikt att vara mycket krävande. Vi företagare kommer att behöva hjälpa varandra på alla sätt vi kan – på smarta sätt. Tillåter vi oss däremot att bli rädslostyrda så försämras läget radikalt för de flesta av oss.

Som nytillträdd ägare och publisher för Dagens PS funderar jag på hur vi nu kan bidra. Jag tänker på vad en av mina stora läromästare och inspiratörer Hasse Olsson – DI:s legendariske chefredaktör – skulle ha gjort.  Jag minns när han hyrde en oljetanker och lät fylla den med olja för att sedan skeppa oljan till våra då svårt lidande baltiska grannar.

En publicist med stort hjärta!

Det jag landar i är att motorn i svenskt näringsliv, dvs du och ditt bolag, behöver hjälp med sin försäljning. Därför vill jag bjuda på annonser, som gör det möjligt att nå Dagens PS cirka 140 000 läsare som varje vecka tar del av våra nyheter. I varje nyhetsbrev som vi skickar ut ger vi bort en gratis annons i bannerform. Dessutom berättar vi varför vi valt ut ditt företag.

Allt du som företagare behöver göra är att mejla oss på: [email protected]. Därifrån kommer vi att välja ett bolag om dagen som får en gratis annons.

No strings attached!

Så här enkelt är det:

ANNONS

1. Du anmäler intresse på ovan mail
2. Bland de mail vi får så väljer jag ut ett bolag varje dag
3. Jag eller någon av mina kollegor kommer troligtvis ringa dig för en snabb intervju baserat på 3-4 frågor.
4. Vi skriver en artikel baserat på dina svar och publicerar i Dagens PS på absolut bästa plats
5. Ditt bolag får synas bland våra 600 000 lästa artiklar varje vecka – en fantastisk exponering av ditt bolag!

Vi tror på dig och svenska företagare – låt oss rida igenom den här stormen tillsammans!

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS