Caroline Thunved blir ny vd och generalsekreterare för Sveriges kommunikatörer, meddelar organisationen i ett pressmeddelande.

ANNONS

Caroline Thunved kommer senast från rollen som kommunikations- och insamlingschef från Rädda Barnen. Hon tillträder sin nya tjänst som vd senast den 21 mars, och tar över efter Hanna Brogren som i juli meddelade att hon går vidare till Region Stockholm.

”Caroline Thunved har en bred erfarenhet från såväl byråvärlden, eget företagande och ideell sektor. Tillsammans med teamet på kansliet ska hon utveckla Sveriges Kommunikatörer än mer till en mötesplats och fortsätta arbetet med att erbjuda marknadens bästa utbud av relevant kompetensutveckling för alla som professionellt arbetar med kommunikation”, säger Viveka Hirdman Ryrberg, ordförande Sveriges Kommunikatörer i ett pressmeddelande.

”Framtidens kommunikatör förväntas ha alltmer bredd i sitt kunnande, men samtidigt spetskompetens inom det som i dag trendar. Det är utmaningar som jag vill vara med och driva på genom Sveriges kommunikatörer”, säger Caroline Thunved i pressmeddelandet om sitt nya jobb.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Företagarna i Sverige ännu mindre optimistiska [Dagens PS]