Teslas vd Elon Musk ställer nu kravet på elbilsjättens chefer att vara på kontoret – annars kan de se sig om efter ett annat jobb.

ANNONS

I ett mejl till personalen på Tesla på tisdagen framförde Elon Musk kravet till Teslas underordnade chefer att infinna sig på kontoret minst 40 timmar i veckan, berättar Bloomberg.

Distansarbete är inte längre aktuellt, underströk Teslabossen, världens rikaste person, god för 229,7 miljarder dollar, enligt Forbes rikemanslista i realtid.

Chefer som inte accepterar Musks krav kan se sig om efter nytt arbete. Teslas huvudkontor är ingen filial, påpekade Musk, som retat sig tidigare på när personer i hans affärsverksamheter uttryckt missnöje.

Enligt ett inlägg på Twitter från Keith Rabois, riskkapitalist och entreprenör i Silicon Valley, blev Musk rasande på en grupp praktikanter vid Space Exploration Technologies, som muttrade i kaffekön.

Musk uppfattade det enligt tweeten som en förolämpning mot produktiviteten och hotade att bojkotta alla praktikanter.

Dessutom installerades övervakningskameror för att se att ingen upprepning av ”överträdelsen” skedde.

ANNONS
ANNONS

Elon Musks utspel nu till sin verkställande personal på Tesla ses som att Twitters anställda kan se fram mot nya regler för hemarbete när och om Teslachefen helt tar över den sociala medieplattformen.

Läs även: Här är företagstopparna som tjänade mest 2021 [Dagens PS]