E-handelsbolaget Djerf Avenue går spikrakt uppåt där omsättningen har fyrdubblats igen under ett par år och ser ut att landa på runt 350 miljoner kronor.

ANNONS

Matilda Djerf startade Djerf Avenue tillsammans med Rasmus Johansson 2019. Affärsidén är hållbart mode och kläder som håller säsong efter säsong.

Redan 2021 hade omsättningen för e-handelsbolaget skjutit i höjden från 20 miljoner till 82 miljoner kronor, skriver Breakit.

Ny fyrdubbling av omsättningen för Djerf Avenue

Nu ser det ut som att det blir en ny fyrdubbling av omsättningen.

“Det jag kan säga är att det preliminärt ser ut som att omsättningen landar på över 350 miljoner kronor”, uppger Rasmus Johansson till Breakit.

Matilda Djerf är förvånad över de starka siffrorna för 2022 som kommer presenteras i maj.

”Inte ens i våra vildaste drömmar trodde vi att det skulle vara möjligt att vara där vi är idag, aldrig”, säger hon i videopodden Sequel stories.

Sociala medier hjälper till

Matilda Djerf medger att sociala medier spelar in i framgångarna där hon själv har miljontals följare på Instagram och Tiktok, samtidigt som teamet bakom framgångarna är minst lika viktigt – ”det känns verkligen som att vi fått ihop ett riktigt passionerat team nu“.

ANNONS
ANNONS

Resultatet ser precis som tidigare ut att bli starkt även om Rasmus Johansson för tillfället inte vill kommentera dem ”mer än att vi kommer vara lönsamma.”

Läs även: Stor framgång för hållbara Djerf Avenue [Dagens PS]