Kolla vad den framgångsrika kriminologiprofessorn nu tankar för aktier och lek följa John.

ANNONS

Nyhetsbyrån Direkt berättar att folkkäre Leif GW Persson, som gjort många lyckade börsklipp under årens lopp, nu investerar två miljoner kronor i S2 Medicals nyemission.

Enligt den kände författaren, investeraren och kriminologiprofessorn är medicinteknikbolaget, som står inför en notering på Nasdaq First North, rätt positionerat med sin affärsidé om sårläkning.

GW:s investering på två miljoner kronor väntas enligt artikeln ge honom runt 1,2 procent av bolagets aktiekapital efter emissionen.

”De har en bra produkt som har självklarhetens prägel. Den är överlägsen alla vanliga plåster som omsätter mycket mer. Produkten finns dessutom redan tillgänglig för marknaden som i sin tur växer dramatiskt. Elva miljoner brännskador per år är en liten del av den. Snabbt växande, tyvärr närmast organiskt, är de ökande andelarna av personer med diabetes, äldre människor med cirkulationsrubbningar samt sådana som jag själv som äter blodförtunnande medel och hela tiden – så fort de skrapar sig mot något – drabbas av svårläkta sår”, säger Leif GW Persson till Direkt.

Läs även: GW:s lukrativa guldkorn på börsen [DagensPS.se] >

ANNONS
ANNONS

Läs vidare: GW:s senaste börsfynd: ”Tror jag stenhårt på” [DagensPS.se] >

Läs också: Leif GW Persson: Här är mina bästa aktietips [DagensPS.se] >