Dagens PS

Ny tf vd i Castellum – Arnhult arbetsbefrias

Castellum
Rutger Arnhult blir arbetsbefriad i Castellum under resten av uppsägningstiden. (Foto: TT)
Daniel Jacobs
Daniel Jacobs
Uppdaterad: 18 jan. 2023Publicerad: 18 jan. 2023

Styrelsen i fastighetsbolaget Castellum har utsett en ny tillförordnad vd i Joacim Sjöberg. Samtidigt arbetsbefrias avgående vd:n Rutger Arnhult under sin uppsägningstid.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Joacim Sjöberg har varit styrelseledamot i Castellum sedan 2020, och har enligt bolagets pressmeddelande god kännedom om bolaget och branschen. Han fortsätter också som styrelseledamot, utöver det nya jobbet som tillförordnad vd. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

“Jag är glad över att Joacim Sjöberg ställt sig till förfogande för detta uppdrag medan rekryteringsprocess av ny vd och koncernchef pågår. Jag och styrelsen känner stor tilltro till att Joacim Sjöberg är rätt person att leda bolaget fram till att en ny vd kan tillträda”, säger Per Berggren, styrelseordförande, Castellum i en skriftlig kommentar.

Avgående vd:n Rutger Arnhult meddelade i december att han kliver av uppdraget efter en turbulent tid i bolaget och fastighetsbranschen som helhet.

“Jag har gjort bedömningen att bolagets fortsatta resa bättre drivs av någon annan, varför jag beslutat mig för att lämna rollen som vd. Detta möjliggör för mig att fullt ut fokusera på mina privata investeringar, inklusive Castellum”, sa Rutger Arnhult i mitten av december.

Läs mer här: Rutger Arnhult hängde löst – nu avgår han

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS