Nattaro Labs erbjudande att förvärva aktier och teckningsoptioner inför börsnoteringen på Spotlight Stock Market övertecknades till cirka 137 procent. 

ANNONS

Bolaget tillförs över 1000 aktieägare. Styrelsen beslutat att tilldela samtliga som tecknade sig för minst en post av 600 units motsvarande 4 200 kronor. Genom erbjudandet och övertilldelningsemissionen tillförs bolaget cirka 18 miljoner kronor före emissionskostnader, meddelar företaget i ett pressmeddelande.

”Vi är fantastiskt nöjda med det överväldigande intresse Nattaro Labs har fått under hela IPO-processen. Att över 1 000 investerare valde att teckna sig är enormt glädjande och stärker oss i tron att vi på Spotlight Stock Market har möjlighet att leverera långsiktigt värde åt aktieägarna”, kommenterar Carl-Johan Gustafson, vd i Nattaro Labs AB i pressmeddelandet.

Nattaro Labs är ett svenskt forsknings- och utvecklingsbolag grundat 2011 med visionen att ingen ska behöva få sin sömn störd av blodsugande vägglöss.

”Den lyckade noteringsemissionen innebär att vi får bättre förutsättningar att kunna möta den efterfrågan som finns globalt. Kapitaltillskottet kommer möjliggöra investeringar i internationell försäljningstillväxt, satsningar på marknaden i USA samt ytterligare marknader för Bolagets produkter. Vi ser fram emot den fortsatta resan tillsammans med alla våra aktieägare”, säger Carl-Johan Gustafson.

Handel i bolagets aktie på Spotlight Stock Market väntas inledas 10 december 2021 under kortnamnet NATTA.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Snabb internationell expansion väntar Nattaro [Dagens PS]