Börsveckan rekommenderar köp av Kambi, Instalco, Sinch, Boozt, Nyfosa och Byggpartner i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Electrolux Professional och Green Landscaping.

Sportboksleverantören Kambi hade ett urstarkt 2020 och det ser alltjämt bra ut inför 2021. Börsveckan bedömer att värderingen är attraktiv trots kursrusningen och ger ett förnyat köpråd för aktien.

Installationsbolaget Instalco imponerar med en stark tillväxt och bibehållen lönsamhet. Tidningen ser fortsatt uppsida och en kurs kring 370 kronor på tolv månaders sikt. Köp aktien och stoppa den långt in i byrålådan, lyder rådet.

Kommunikationstjänstebolaget Sinch värderas högt, men samtidigt växer bolaget oerhört snabbt.
Börsveckan bedömer att aktien har fortsatt goda möjligheter att slå index det kommande året och vidhåller sitt köpråd.

Här bedöms värderingen vara rimlig

Storköksbolaget Electrolux Professional har drabbats hårt av coronapandemin, men det finns stabila segment och en lönsamheten är under återhämtning. Tidningen bedömer att värderingen är rimlig och väljer att avvakta med aktien.

ANNONS
ANNONS

Utemiljöbolaget Green Landscaping har haft en stark resa på börsen med tillväxt genom förvärv kombinerat med stigande lönsamhet. Värderingen har dock stigit och skuldsättningen är hög, anser Börsveckan och ger rådet avvakta.

E-handelsbolaget Boozt är en coronavinnare på den ökade e-handeln. Tidningen bedömer att Boozt de kommande åren kan växa med 15-20 procent per år med god lönsamhet, vilket resulterar i ett köpråd.

Fastighetsbolaget Nyfosa har växt rejält och bolaget börjar nu lämna utdelning. Värderingen är låg, anser Börsveckan som behåller sitt köpråd efter bokslutet.

Byggbolaget Byggpartner utvecklas starkt och orderboken sväller efter flera kvartal av stark orderingång. Aktien lockar med låg värdering och hög direktavkastning, bedömer tidningen som lämnar köpråd.