Affärsvärlden rekommenderar köp av Leovegas i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för CTT Systems, SKF och Axfood.

Börserna faller handlöst runt om i världen. Kasinooperatören Leovegas kan möjligen påverkas av att folk väljer att vara hemma i större utsträckning. ”Värderingen är låg och vi ser aktien som ett bra alternativ nu när börs- och coronaoron är stor. Rådet blir köp”, skriver Affärsvärlden.

Flygbranschen drabbas hårt av effekterna relaterat till coronaviruset covid-19. Fallande passagerarantal och minskade investeringar kan skapa turbulens för flygplansleverantören CTT Systems. På lång sikt kan aktien däremot bli en vinnare, bedömer tidningen. ”Aktien lockar inte och vi landar i ett neutralt råd”, skriver Affärsvärlden.

ANNONS
ANNONS

Svenska kullagerfabriken SKF var en impopulär aktie redan före coronakrisen. Nu blir det tvärnit. Tidnngen bedömer att osäkerheten är alltför stor i dagsläget och väljer att avvakta.

Mat kombinerat med e-handel låter som den perfekta tllflykten i coronatider. Affärsvärlden frågar sig dock om Axfood kan fortsätta värderas som en obligation när övriga börsen rasar. Tidningen ser inget klart köpläge och väljer att avvakta.