Affärsvärlden rekommenderar köp av Tagmaster och Securitas i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Evolution Gaming och Lyko. Tagmaster är ett förvärvsdrivet teknikbolag med goda framtidsutsikter. Värderingen signalerar inte alls ett snabbväxande teknikbolag i en spännande nisch, bedömer Affärsvärlden som ser ett långsiktigt köpläge i aktien.

ANNONS

Live kasino-bolaget Evolution Gaming fortsätter sin fantastiska tillväxt och ledningen flaggar för ännu högre marginaler. Inget tycks stoppa aktien framfart. Givet fortsatt stark försäljnings- och vinsttillväxt kommer aktien säkert vara en bra placering. Men tecken på svaghet kan samtidigt få aktien på fall. Tidningen landar i en en neutral hållning.

Securitas har ett par tveksamma rapporter bakom sig och aktien värderas lite lägre än vanligt. Det kan vara ett tillfälle att investera. Under ytan pågår en hel del som kan lyfta lönsamhet framöver. Affärsvärlden ger köpråd för aktien.

E-handlaren Lyko håller i den fina tillväxttakten men till lägre marginaler. Affärsvärlden väljer dock att skruva ned köprådet till neutral efter det senaste årets kursrusning.

ANNONS
ANNONS