Affärsvärlden ger köpråd för Scandidos, Millicom och Fagerhult i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Nokia.

Scandidos är ett lovande tillväxtbolag inom strålterapibranschen som ser ut att kunna stå inför en islossning. Sammataget gillar Affärsvärlden förutsättningarna och tycker att aktien är en intressant kandidat till den långsiktiga högriskportföljen. Men investera med måtta, råder tidningen och lämnar köpråd.

Nokia dök på börsen efter att bättre lönsamhet skjutits på framtiden. Det är frestande att bottenfiska, men Affärsvärlden bedömer att det tar tid för aktien att hitta tillbaka och ger rådet avvakta.

Investmentbolaget Kinnevik delar nu ut sitt innehav i teleoperatören Millicom till sina aktieägare. Tidningen gillar Millicoms verksamhet i Latinamerika och upprepar sitt köpråd med en fundamentalt motiverad riktkurs på 750 kronor.

ANNONS
ANNONS

Belysningbolaget Fagerhult börjar visa tecken på ljusning efter ett tungt år. Aktiens värdering är lockande och en vändning är på gång, bedömer tidningen som skruvar upp sitt råd till köp.