Dagens PS

Affärsvärlden: Köp aktien med historisk tillväxt

Affärsvärlden rekommenderar köp av Securitas
Affärsvärlden rekommenderar köp av Securitas
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 08 feb. 2018Publicerad: 08 feb. 2018

Affärsvärlden rekommenderar köp av Securitas, Alfa Laval och Micro Systemation i den senaste utgåvan. Tidningen upprepar sitt säljråd för Norwegian.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Säkerhetsbolaget Securitas genomgår en spännande förändring som lär utmynna i en mer lönsam koncern på sikt. Affärsvärlden hoppar på tåget igen och rekommenderar köp med riktkurs 171 kronor på ett års sikt.

Verkstadsbolaget Alfa Lavals vd Tom Erixon planerar efter två år på jobbet för nya förvärv. Aktien noteras på rekordnivåer men har goda förutsättningar att fortsätta stiga, bedömer tidningen som höjer sin rekommendation till köp. Riktkurs om ett år är 241 kronor.

Micro Systemation är ett snabbväxande teknikbolag som fortsätter sin historiska tillväxtresa. Utnyttja rekylen efter bokslutet i förra veckan. Värderingen är attraktiv, direktavkastningen god och bolaget har en namnkunnig styrelse. Sammantaget ger det ett bra stöd för att köpa aktien i ett välskött tillväxtbolag, anser Affärsvärlden och sätter riktkursen på ett års sikt till 94 kronor.

Norska lågprisflygbolaget Norwegian överlevde ännu ett år med sin “beställ rekordmånga plan i dag – lös finanserna i morgon”-strategi. Risken för totalhaveri kvarstår. Utsikterna för Norwegian har inte förbättrats märkbart. 2018 bör bli ännu ett år när det är vettigare att resa med det norska lågprisbolaget än att äga dess aktier. Tidningen står fast vid sitt säljråd.

ANNONS
ANNONS
Dagens PS
Dagens PS

Nyheter producerade i samarbete med Finwire

Dagens PS
Dagens PS

Nyheter producerade i samarbete med Finwire

ANNONS

Senaste nytt

ANNONS