Super Bowl är här, och för den som vill festa i stil bjuder basketlegenden Shaquille O’Neal in till fest. För en miljon dollar (8,3 miljoner kronor) blir det garanterat en helg att minnas.

ANNONS

Natten till måndagen gör Cincinatti Bengals och Los Angeles Rams upp om vem som blir mästare i amerikansk fotboll på nybyggda So-Fi Stadium i Los Angeles. Evenemanget är en av de mest sedda sporthändelserna för året, med tv-sändningar i 130 länder på mer än 30 språk.

Unge Joe Burrow leder sitt Bengals till succé efter att ha fått sin rookiesäsong förstörd av ett avslitet yttre ledband 2020. Foto: TT

Rekorddyra biljetter

Biljetter till matchen är inte billiga – fansen har i år betalat i genomsnitt drygt 70 000 kronor för att se matchen på plats, enligt Bloomberg. Det innebär att priserna mer än fördubblats sedan 2017.

De allra flesta på So-Fi är nöjda med att ha lyckats få en biljett, men en del kan fira Super Bowl-helg i stil, tillsammans med Shaquille O’Neal och med ett ultralyxpaket som heter duga.

Givetvis ingår privatjet till (och från) festligheterna. Vid planet väntar en Rolls-Royce Phantom för transport till festen, där ett bord för ultravip:arna står på scenen.

Los Angeles Rams veteran-quarteback Matthew Stafford kom till klubben efter tolv år i Detroit Lions, till ett lagbygge med ett enda mål: att vinna Super Bowl. Foto: TT

 

ANNONS
ANNONS

 

 

 

 

Enligt TMZ är paketet ett samarbete mellan Shaquille O’Neal och Wynn Nightlife, Las Vegas. Några köer blir det givetvis inte fråga om, innehavare av specialbiljetterna får egen ingång. Shaq själv kör sitt DJ Diesel-set, och superdj:n Diplo kommer också att hålla liv i festen. Li’l Wayne och Zedd står också på listan för underhållare.