Hur vettigt är det att göra en film om Barbie, och vad ska den handla om? Det frågar sig både cineaster och fans efter att en första titt på Ryan Gosling i rollen som Ken spreds på Twitter under gårdagen, skriver CNN.

ANNONS

Tidigare i år kunde ett antal medier rapportera att leksakernas drottning Barbie och hennes glamourösa liv blir spelfilm. Redan då avslöjades det att det är skådespelerskan Margot Robbie, 31, som ska förkroppsliga Barbie, medan rollen som hennes tvålfagre pojkvän Ken gått till Ryan Gosling, 42.

En svindlande tanke som hittills passerat relativt obemärkt förbi. Det vill säga fram till igår då den första officiella bilden på Gosling som killdockan Ken spreds på Twitter och snabbt blev en snackis, skriver CNN.

Barbie
Ryan Gosling som Ken i filmen ”Barbie”. (Bild: Instagram/Warner Bros Pictures)

 

 

 

ANNONS
ANNONS

 

 

Blonderad och brundbränd

Warner Bros Pictures Twitterkonto möts man av en blonderad och brunbränd Gosling, med väl synligt åttapack och ärmlös jeansväst, lutad mot en karaktäristiskt knallrosa bakgrund.

En bild som inte enbart togs emot positivt av Gosling-fans, cineaster och Twitterföljare, utan tvärtom rörde upp en del känslor på temat könsroller och objektifiering. Av reaktionerna att döma tycks även bilden av Gosling som badboy fått sig en törn.

Orimlig ålderskillnad

Några röster har även höjts kring huvudrollsinnehavarnas ålder och hur rimligt det egentligen är att de ska spela tonåringar, vilket gör att spekulationerna nu är många när det kommer till filmens handling, som än så länge är höljd i dunkel.

ANNONS
ANNONS

Det man vet är att filmen har planerad premiär till juli 2023 och kommer att regisseras av Greta Gerwig. Utöver Goslings bara överkropp väntas komiker som Issa Rae och Will Ferrell florera i några av birollerna.

Nu väntar världen med spänning på om Barbie kommer falla för sin Ken eller överge honom för någon yngre förmåga. Oavsett vilket är life in plastic fantastic, eller?

Läs även: Nya Top Gun slår rekord – biobesökarna är tillbaka [Dagens PS]