Teknikkonsultbolaget Tyréns har rekryterat en ny kommunikationschef i Susanne Eriksson. Hon har senast varit kommunikationsansvarig för revisionsbolaget PWC. I nya rollen ska hon öka Tyréns digitalisering och säkra bolagets framtida strategi, skriver bolaget i ett pressmeddelande

ANNONS

Som chef för Tyréns kommunikationsavdelning kommer Susanne Eriksson att ha ett helhetsansvar för både den interna och externa kommunikationen i Sverige med fokus på att fortsätta stärka Tyréns varumärke.

”Susanne är en mycket rutinerad kommunikationschef och varumärkesutvecklare med stark digital profil. Med sin öppenhet, nyfikenhet och goda ledarförmåga kommer hon att göra ett fantastiskt jobb med att profilera företaget för framtiden”, säger Cecilia Granath, Tyréns Sverigechef.

”Stark värderingsstyrd kultur”

Susanne Eriksson kommer närmast från revisions- och rådgivningsföretaget PWC där hon var ansvarig för den externa kommunikationen och bland annat arbetade med att utveckla PWC:s digitala marknadsföring. Mellan åren 2002 och 2008 arbetade Susanne med kommunikation, marknad och försäljning på Vasakronan Service Partner, dotterbolag till Vasakronan.

”Tyréns har en unik affärsmodell med stort fokus på hållbarhet, forskning och innovation och en stark värderingsstyrd kultur, som tilltalar mig. Under de senaste åren har företaget vuxit starkt på marknaden och jag ser fram emot att arbeta för att ytterligare stärka varumärket och fortsätta utveckla den digitala marknadsföringen”, säger Susanne Eriksson.

Susanne Eriksson ersätter Sandra Plavinskis, som fortsätter som medlem i ledningsgruppen i rollen som affärsstödschef för affärsstödsfunktionerna HR, kommunikation, marknad och juridik.

ANNONS
ANNONS

Susanne Eriksson tillträdde tjänsten som kommunikationschef 10 augusti 2020.